טרוטה עם שקדים ופלפלים אדומים
פורל עם שקדים ופלפלים אדומים לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 410 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פלפל, קומץ עגבניות שרי, שקדים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 25 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטה עם פלפלים אדומים קלויים ושקדים, טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, ו פורל עם שעועית ירוקה ושקדים.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
טיפ הפלפל, עגבניות, שום, שמן וחומץ לתוך פח צלייה, ואז לזרוק אותם יחד. צלוי במשך 20 דקות, ואז לעשות מקום בדיל הקלייה עבור פילה פורל, פיזור עם השקדים וקצת מלח ופלפל.
חזור לתנור לעוד 10-15 דקות, עד שהדג מבושל והשקדים קלויים קלות.
מגישים עם טריזי לימון עבור לסחוט מעל וסלט רקטות בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה