טרטר טונה עם Yuzu Gelée
הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו טרטר טונה עם Yuzu Gelée, טרטר טונה עם Yuzu Gelée, ו Yuzu Chuhai | Yuzu Sour / קוקטייל Yuzu יפני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את dashi לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את המלח, רוטב סויה, וסוכר, ערבוב עד מומס.
הסר את המחבת מהחום ומפזרים על הג ' לטין. מערבבים עד הג ' לטין הוא מומס. מערבבים את מיץ yuzu, ואז לשפוך את התערובת לתוך מיכל להכניס למקרר עד סט. חותכים את הטונה לרצועות, ולאחר מכן לחתוך אותם לקוביות 1/2".
מוסיפים אותו לקערה יחד עם שמן זית, עירית, שומשום ורוטב סויה. מערבבים לשלב. מכסה ומקרר עד gelée שלך מוגדר. כאשר אתה מוכן לשרת, לחתוך את האבוקדו לקוביות ומפזרים עם מיץ לימון וקצת מלח. לזרוק להפיץ באופן שווה. כדי לבנות tartare שלך, שמן עובש טבעת ולמקם אותו במרכז צלחת.
הוסף שכבת טונה בעדינות לארוז אותו.
הוסף שכבה דקה של אבוקדו, אריזה עדינה, ולאחר מכן העליון על ידי גריפה את gelée על גבי כמו רוטב. תן עובש כמה פיתולים כדי לוודא שזה לא דבק ולאחר מכן להרים אותו ישר.