המתכון סלמון Gravlax טרטר על פרוסות תפוחי אדמה פריך יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה עגולים, גרגרי ערער, תרופה גרבלקס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון Gravlax, סלמון Gravlax, ו כיצד להפוך סלמון Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. אתה יכול לעשות את התרופה מראש וזה ישמור, מאוחסן בצנצנת אטומה מאור השמש, עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בקערה בינונית, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות של תרופת גראבלקס ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, עירית חתוכה, גרידה כתומה ופלפל. מכסים ומקררים בין לילה, או לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Gravlax
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים עם פיזור של שמיר טחון טרי על פרוסת תפוחי אדמה פריך או פרוסת מלפפון אנגלית.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמיר
3
שים עוד קצת שמיר טחון על הצלחת או המגש שבהם אתה משתמש כדי להעביר את המתאבנים — ואז פרוסות תפוחי האדמה הפריך לא יחליקו מסביב והמלפפון יהיה קל יותר להרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמיר
1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברישים כל פרוסה בשמן, ואז הופכים אותם ומברישים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים מלח ופלפל ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים פרוסות ואופים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הסר את כל פרוסות הפריך עם מרית ולהמשיך לבשל כל פרוסות שנראות כאילו הם צריכים עוד זמן. מגניב על מתלה, ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.