טרי שימורי טונה
טרי שימורי טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 407 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלצי טונה מאלבקור, ציוד, צנצנות שימורים ברוחב חצי ליטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו Cebiche De Atun (סביצ'ה טונה משומר פרואני), תבשיל טונה בריא (עשוי ללא מרק מרוכז משומר), ו תבשיל אטריות טונה עם גבינה קל יותר (ללא מרק שמנת משומר) (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס טונה לרוחב לתוך 1/2-in. מדליונים.
טפטוף 1 כפית. שמן זית לתוך כל צנצנת.
מדליונים שכבת טונה לחתוך בצד למטה לתוך כל צנצנת, מפזרים כל שכבה עם כ 1/4 כפית. מלח וקמצוץ פלפל, משאיר 1 ב. headspace בין טונה והחלק העליון של צנצנת. לקצץ טונה כדי להתאים במידת הצורך ולהשתמש קישוטים למלא כל רווחים. לאט להפוך צנצנת בעת העברת סכין פלסטיק דק למעלה ולמטה סביב הקצה הפנימי של צנצנת לשחרר בועות אוויר.
נגב צלחות נקיות של צנצנות מלאות באמצעות מגבות נייר לחות. למעלה עם מכסה בורג על הטבעת רק כדי לסגור; לא להדק.
להרכיב מפזר לחץ על פי הוראות היצרן ולמלא עם מים רותחים (בדרך כלל 3 qts.).
להוסיף מתלה ולהגדיר צנצנות מלאות על מתלה. מים צריכים לבוא רק מתחת טבעות על צמרות צנצנת.
סגור סיר לחץ ולהגדיר על חום גבוה עד קיטור מתחיל לזרום מצינור האוורור.
בואו לזרום 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום כדי לשמור על זרימה יציבה, מתונה של קיטור כדי להתחיל את הצטברות הלחץ. התחל תזמון על מפזר משוקלל מד כאשר המשקל מתחיל רוק, או על מפזר מחייג מד כאשר החיוג קורא 11 lbs. של לחץ. טונה צריכה לבשל במשך 100 דקות. לווסת את החום לפי הצורך כדי לשמור על משקל נדנדה בהתמדה ובאופן שווה או קריאה חיוג בין 11 ו 13 ק " ג.
הסר canner מחום ולתת לעמוד עד הלחץ מופחת לחלוטין canner הוא מגניב מספיק כדי לפתוח (בצע את הוראות היצרן).
הרם צנצנות מפנק באמצעות מלקחיים ולהגדיר על מגבת או מתלה להתקרר. טבעות עשויות להיות רופפות, אבל אתה לא צריך להדק אותם (המכסים יוצרים את החותם). לאחר 12 שעות, לבדוק את החותם על כל צנצנת על ידי לחיצה במרכז המכסה; אם זה צץ, זה לא אטום כראוי צריך להיות בקירור ואכל בתוך שבוע.
* אתה יכול להכפיל סיפון חצי ליטר (בעקבות הוראות היצרן של canner) או להשתמש צנצנות ליטר (לבשל עבור אותה כמות זמן כמו צנצנות חצי ליטר) אם אתה שימורים יותר טונה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.