טריאקי ביף מוקפץ
טריאקי ביף מוקפץ היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 667 קלוריות. תמורת 2.28$ למנה, המתכון הזה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, סטייק עגול מבשר בקר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה היפנית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביף טריאקי מוקפץ, טריאקי ביף מוקפץ וטריאקי בשר מוקפץ.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, רוטב הטריאקי ו-2 כפות שמן עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים חצי לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 30 דקות. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
במחבת טפלון גדולה או בווק, מקפיצים פלפל ירוק ובצל בשמן הנותר במשך 2-3 דקות.
מסננים בשר בקר; להוסיף למחבת.
מוסיפים את שאר המרינדה; מקפיצים 2-3 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד. מחזירים ירקות למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.