קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

טרין ברווז וחזיר עם חמוציות ופיסטוקים

טרין ברווז וחזיר עם חמוציות ופיסטוקים
ברווז & בשר חזיר טרין עם חמוציות & פיסטוקים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 123 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך לחם, שאלוט, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: טרין ארנב עם זיתים ירוקים ופיסטוקים, ברווז טרין עם תאנים מ ' מטבח פריז שלי, ו ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את שדי הברווז ואת העור בצלחת רדודה, ולאחר מכן במקום בתנור חם במשך 20 דקות. השלך את פיסת העור המצומק שנותר, ואז לשפוך את שומן הברווז לתוך קערה כדי להתקרר. שמור 6 בייקון פריחה, אז בערך לקצוץ את שארית. בערך קוצצים את בשר הברווז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חזה ברווזחזה ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במעבד מזון, למזג את הבייקון הקצוץ, חזיר וברווז בקבוצות למרקם גס, ולאחר מכן להטות לקערה גדולה. לקרוע את הלחם ולספוג את החלב במשך 5 דקות. לסחוט את הלחם ולשים במעבד המזון עם שאלוט, שום וכבדים. תהליך מרקם גס, ולאחר מכן להוסיף לקערה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ברווז שלםברווז שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
טוחנים את הפלפלים, זרעי כוסברה וציפורן לאבקה גסה באמצעות עלי ומרגמה. מערבבים בקינמון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מוסיפים את התבלינים לבשר יחד עם 4 כפות שמורות שומן ברווז, קוניאק, ביצים ומלח 2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
קוניאקקוניאק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים יחד ביסודיות רבה הדרך הטובה ביותר היא להשתמש בידיים שלך.
7
לחץ על חצי התערובת לתוך צלחת אפייה 1.5 ליטר או דומה. לפזר על פיסטוקים ואוכמניות, ואז לכסות עם תערובת הבשר הנותרת. מסדרים את הפריחה בייקון שמורות מעל, תוחב את הקצוות. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף, ואז לשים בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
יוצקים מים רותחים לתוך הפח לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
אופים עבור 2 שעות, להסיר רדיד, ואז אופים עבור 15 דקות יותר כדי להשחים את החלק העליון. מגניב לחלוטין, ואז לעטוף בנייר כסף טרי וצינה. לקבלת הטעם הטוב ביותר, לתת את טרין צמרמורת ובוגר לפחות 2 ימים לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
להקפיא להפוך את טרין כאמור, מגניב ולאחר מכן להקפיא. להפשיר במקרר לפני ההגשה.