טרין ברווז וחזיר עם חמוציות ופיסטוקים
ברווז & בשר חזיר טרין עם חמוציות & פיסטוקים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 123 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך לחם, שאלוט, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: טרין ארנב עם זיתים ירוקים ופיסטוקים, ברווז טרין עם תאנים מ ' מטבח פריז שלי, ו ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
שים את שדי הברווז ואת העור בצלחת רדודה, ולאחר מכן במקום בתנור חם במשך 20 דקות. השלך את פיסת העור המצומק שנותר, ואז לשפוך את שומן הברווז לתוך קערה כדי להתקרר. שמור 6 בייקון פריחה, אז בערך לקצוץ את שארית. בערך קוצצים את בשר הברווז מבושל.
במעבד מזון, למזג את הבייקון הקצוץ, חזיר וברווז בקבוצות למרקם גס, ולאחר מכן להטות לקערה גדולה. לקרוע את הלחם ולספוג את החלב במשך 5 דקות. לסחוט את הלחם ולשים במעבד המזון עם שאלוט, שום וכבדים. תהליך מרקם גס, ולאחר מכן להוסיף לקערה, ערבוב היטב.
טוחנים את הפלפלים, זרעי כוסברה וציפורן לאבקה גסה באמצעות עלי ומרגמה. מערבבים בקינמון.
מוסיפים את התבלינים לבשר יחד עם 4 כפות שמורות שומן ברווז, קוניאק, ביצים ומלח 2 כפית.
מערבבים יחד ביסודיות רבה הדרך הטובה ביותר היא להשתמש בידיים שלך.
לחץ על חצי התערובת לתוך צלחת אפייה 1.5 ליטר או דומה. לפזר על פיסטוקים ואוכמניות, ואז לכסות עם תערובת הבשר הנותרת. מסדרים את הפריחה בייקון שמורות מעל, תוחב את הקצוות. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף, ואז לשים בדיל קלייה.
יוצקים מים רותחים לתוך הפח לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המנה.
אופים עבור 2 שעות, להסיר רדיד, ואז אופים עבור 15 דקות יותר כדי להשחים את החלק העליון. מגניב לחלוטין, ואז לעטוף בנייר כסף טרי וצינה. לקבלת הטעם הטוב ביותר, לתת את טרין צמרמורת ובוגר לפחות 2 ימים לפני האכילה.
להקפיא להפוך את טרין כאמור, מגניב ולאחר מכן להקפיא. להפשיר במקרר לפני ההגשה.