טרלי.
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו טרלי דולצ'י, או"עוגיות סבתא", שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי, ו ביסקוויטים פריכים עם תוספות מעורבות: Taralli Misti (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים.
בקערה גדולה משלבים חמאה או מרגרינה, סוכר, מלח וביצה.
מוסיפים תערובת שמרים ו 1/2 של הקמח ומערבבים עד חלקה. מערבבים את שאר הקמח ואת הזרעים.
מערבבים במים נוספים לפי הצורך כדי להפוך את הבצק נוקשה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש היטב.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, והופכים פעם למשטח המעיל. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חם לעלות במשך כ 1 1/2 שעות.
מגלגלים בצק לחבלים קצרים בעובי של 1/2 אינץ'. הצטרף מסתיים כדי ליצור צורה סופגנייה. להפריש לעלות במשך כמה דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול חצי מלא מים; מביאים לרתיחה. זרוק taralli לתוך מים ומרתיחים במשך 1 דקה.
הסר מן המים, נותן לשני הצדדים להתייבש על גיליון נייר שעווה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) על גיליון עוגיות משומן קלות, מפנה כמה פעמים במהלך האפייה עד חום בינוני פריך.