זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Taramasalata עם לחם ותפוח אדמה, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו Taramasalata עם לחם.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן, מכסים במים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתייבש במשך כמה דקות, עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
באמצעות מעבד מזון, מיקסר, או מרגמה ועלי, למזג יחד את תפוחי האדמה, roe, שאלוט, ומיץ לימון תוך לטפטף בהדרגה בשמן עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שאלות
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
מעבד מזון
בלנדר
4
מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומעצבים אותה לתוך כיכר או תלולית.
5
מפזרים את הכוסברה מעל, ומסדרים את הזיתים סביב הקצוות.