קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טרמסלטה עם תפוחי אדמה

טרמסלטה עם תפוחי אדמה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: Taramasalata עם לחם ותפוח אדמה, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו Taramasalata עם לחם.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן, מכסים במים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתייבש במשך כמה דקות, עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
באמצעות מעבד מזון, מיקסר, או מרגמה ועלי, למזג יחד את תפוחי האדמה, roe, שאלוט, ומיץ לימון תוך לטפטף בהדרגה בשמן עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שאלותשאלות
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומעצבים אותה לתוך כיכר או תלולית.
5
מפזרים את הכוסברה מעל, ומסדרים את הזיתים סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
זיתיםזיתים
6
מגישים בליווי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;