תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יאקי אודון עם שרימפס. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, פלפל, שמן קנולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו יאקי אודון, יאקי אודון, ו יאקי אודון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. קוק אודון לפי ההוראות על האריזה. כאשר נעשה, לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז שוב ולהניח בצד.
3
בינתיים, שמן חום במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל אדום ומערבבים עד להשחמה קלה ועדיין מעט פריך. מערבבים בצל ירוק, שום, וג ' ינג ' ר ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
הוסף אטריות למחבת. מוקפץ-מטגנים עד שחום קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שרימפס, רוטב סויה, ומירין ומערבבים כל הזמן עד שרימפס מבושלים במלואם ורוב הנוזל התאדה, 1 עד 2 דקות. לזרוק פנימה נבטי שעועית ולבשל עד שרק מתחיל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
7
מחלקים את האטריות בין שתי קערות. למעלה עם קומץ של נורי, פתיתי בוניטו, ו togarashi (אופציונלי).