יוגורט יווני עם תאנה, תאריך, וסחרור דבש
יוגורט יווני עם תאנה, תאריך, מערבולת דבש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך שקדים, מיץ לימון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו יוגורט יווני עם דבש/מערבולת תאנה / תאריך, גלילי פילו תאריך ואגוז עם יוגורט ודבש יווני, ו בראוניס מערבולת יוגורט יווני מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט האגוזים במחבת סאוט על חום בינוני עד שהם הופכים ריחני.
שים את האגוזים על צלחת ולהניח בצד; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ אותם בערך. בסיר קטן על אש בינונית, מוסיפים את התאנים, התאריכים, דבש, מים, מיץ לימון ומקל קינמון. מבשלים כ -10 דקות עד הפרי רך. להפריש ולתת לו להתקרר מעט; להסיר את מקל הקינמון.
מניחים את היוגורט בקערה גדולה. כפית את הפרי החם על היוגורט ומערבלת בעדינות את הפרי דרך היוגורט.
מפזרים על האגוזים ומקשטים עם עלי נענע.