יוגורט קפוא יווני ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם יוגורט יווני, גבעולי ריבס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: וידוי # 77: אני מכור לפרוזן יוגורט ... יוגורט קפוא יווני, פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), ו יוגורט קפוא Amaretti עם ריבס וניל קלוי חם.
הוראות
Add rhubarb to a medium saucepan and add 1/2 cup water. Cover and cook, stirring occasionally, over low heat until rhubarb is completely broken down and reduced to a thick paste, about 45 minutes.
Add 1 cup of sugar, cook, stirring frequently until the sugar has dissolved, and remove from the heat. Chill in the refrigerator until cool.
In a mixing bowl, whisk 1 1/2 cups Greek yogurt, the rhubarb paste (you should have about 1 cup) and the second cup of sugar until fully incorporated. Spin the mixture in your ice cream machine according to manufacturer's instructions.