יוגורט קפוא שוקולד עם רוטב פטל
יוגורט קפוא שוקולד עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2356 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם וניל, env. נוקס gelatine, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו שוקולד צ'יפס פטל פרוזן יוגורט, שוקולד-פטל פרוזן יוגורט פופס, ו עקיצות יוגורט קפוא פטל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר וג ' לטין בסיר בינוני; מערבבים במים.
בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
הוסף קקאו; מערבבים עד הקקאו מומס.
מוסיפים יוגורט וניל; מערבבים היטב. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ'. להקפיא 1 עד 2 שעות או עד גבישי קרח טופס בקצוות.
כף לתוך קערה גדולה; לנצח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות., ואז במהירות גבוהה 2 דקות. חזור למקפיא. להקפיא 2 עד 3 שעות או עד המשרד. בינתיים, מחממים תנור ל 177°. בעדינות לחץ טורטיות לתוך 8 (10-עוז. כוסות פודינג ליצירת כוסות.
אופים 10 עד 15 דקות. או עד קריספ; מגניב.
הסר יוגורט במקפיא לפחות 20 דקות. לפני ההגשה כדי לרכך מעט. לגרוף באופן שווה לתוך כוסות טורטיה; העליון עם רסק פטל. שאריות יוגורט במקפיא.