יווני סלופי ג'וז
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאיים, אז נסו את הסלופי ג'וז היווני. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 369 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, רוטב עגבניות, גבינת פטה ורומיין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גריק סלופי ג'וז , גריק צ'יקן סלופי ג'וז ו- Greek Crock Pot Sloppy Joes .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר, בצל ושום על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבקר כבר לא ורוד, ומפרקים את הבקר לפירורים; לנקז. מערבבים רוטב עגבניות ואורגנו. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, 8-10 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים רומיין על תחתית גליל; מעל תערובת בשר.
מפזרים גבינת פטה; להחליף צמרות.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, Zinfandel
סלופי ג'ו עובד ממש טוב עם פינו נואר, מלבק וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה משתלבים היטב עם בשר בקר טחון מרושל ג'ו ורוטב עגבניות. אתה יכול לנסות את Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-80 דולר לבקבוק.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard פינו נואר
עשוי בסגנון המועדף על המייסד שלנו, דן דאקהורן, יין זה משדר עושר, עומק, פרי כהה ומבנה. בחיך הוא עמוק ושופע, עם שכבות של פאי אוכמניות בר ושזיפים הנתמכות בפס של חמיצות שמוסיפה הגדרה לטעמים, תוך שהיא מושכת את היין לסיומת מתמשכת עם רמזים של לבנדר, פנירויאל ותבלינים אסייתיים.