קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

יום ראשון ארוחת ערב: עוף לבנים עם תפוחי אדמה מרוסקים

יום ראשון ארוחת ערב: עוף לבנים עם תפוחי אדמה מרוסקים
ארוחת יום ראשון: עוף לבנים עם תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1208 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף, עירית, יוגורט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, יום ראשון ארוחת ערב ממולא צלעות חזיר, גבינת שמנת תפוחי אדמה, אפונה הצמד סוכר, ו ארוחת ערב עוף ביום ראשון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר בחזרה מן העוף עם מזמרה מטבח חדה לשטח על ידי לחיצה על השד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מניחים את הלבנה עטופה בנייר כסף בתנור מחממים עד 218°.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים ומחית עם עורות על ולשלב עם יוגורט עירית, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
5
כאשר התנור מחומם מראש, מחממים כמות הגונה של שמן, במחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הציפור השטוחה, עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים את צד עור הציפור המנוסה למטה ומניחים את הלבנה החמה על גבי. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב עמוק ופריך להפליא, כ -10 דקות.
7
הסר לבנים ועוף להעיף מעל באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מניחים בתנור ומבשלים עד העוף מגיע 71°, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אפשר העוף לנוח במשך 10 דקות, לגלף, ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים ובירות קרות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות