יום ראשון ארוחת ערב: עוף לבנים עם תפוחי אדמה מרוסקים
ארוחת יום ראשון: עוף לבנים עם תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1208 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף, עירית, יוגורט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי לימון עם תפוחי אדמה עשב, יום ראשון ארוחת ערב ממולא צלעות חזיר, גבינת שמנת תפוחי אדמה, אפונה הצמד סוכר, ו ארוחת ערב עוף ביום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר בחזרה מן העוף עם מזמרה מטבח חדה לשטח על ידי לחיצה על השד. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הלבנה עטופה בנייר כסף בתנור מחממים עד 218°.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך, כ 15 דקות.
מסננים ומחית עם עורות על ולשלב עם יוגורט עירית, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
כאשר התנור מחומם מראש, מחממים כמות הגונה של שמן, במחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הציפור השטוחה, עד מנצנץ.
מוסיפים את צד עור הציפור המנוסה למטה ומניחים את הלבנה החמה על גבי. מבשלים עד שהעור הוא חום זהוב עמוק ופריך להפליא, כ -10 דקות.
הסר לבנים ועוף להעיף מעל באמצעות מלקחיים.
מניחים בתנור ומבשלים עד העוף מגיע 71°, על 1 שעה.
אפשר העוף לנוח במשך 10 דקות, לגלף, ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים ובירות קרות גבוהות.