ניתן להכין את המתכון של יום ראשון בבוקר לביבות פרג לימון בסביבות 30 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 119 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים דורש מיץ לימון, חלב, חמאה וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 25%, וזה די רע. נסו יום ראשון בבוקר לביבות פרג לימון, בראנץ ' יום ראשון: עוגת קילו פרג לימון, ו לביבות פרג לימון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מערבבים את החלב, החומץ ומיץ הלימון יחד בקערה; תן לעמוד 10 דקות להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מקציפים פנימה ביצה, חמאה ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הפרג וגרידת הלימון עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
פרג זרעים
גרידת לימון
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומקציפים כמה פעמים עד שהבלילה נקייה ברובה מגושים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
יוצקים 1/4 כוס בלילה לפנקייק למחבת ומבשלים עד להופעת בועות על פני השטח, כ -2 דקות. הופכים את הלביבות בעזרת מרית ומשחימים את הצד השני, כ -2 דקות נוספות.