יומרה של שרימפס ואפונה שלג
Panache של שרימפס ואפונה שלג יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. אם יש לכם גבעולים פטרוזיליה, אפונה שלג, שרימפסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס עם אפונה שלג, שרימפס עם אפונה שלג, ו שרימפס עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 6 החומרים הראשונים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות.
הוסף שרימפס, ומבשל במשך 3 דקות או עד שרימפס נעשים.
מסננים נוזלים, משליכים מוצקים. קליפה ושרימפס.
אפונה שלג קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד מכרז.
מערבבים שרימפס, אפונה שלג, עירית, רוטב טרגון בקערה גדולה.
מגישים על צלחות endive-שורות.