יורה פלפל אדום צונן
יורה פלפל אדום צונן יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, טורטיות תירס, פלפלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פלפל אדום צונן ומרק Habanero, יורה מרק אפונה צונן, ו יורה מרק אפונה צונן (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את הפלפלים, שום, בצל וקורט של מלח. מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הפלפלים מתרככים, 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, מים ומרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הפלפלים הם מאוד מכרז, על 10 דקות.
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל ומקררים למשך כשעה, עד שמצוננים קלות.
בינתיים, במחבת גדולה, אינץ חום של שמן צמחי עד מנצנץ.
מוסיף את רצועות טורטייה ומטגנים על חום גבוה בינוני עד פריך.
מגישים עם המרק הצונן בכוסות שוטים.