יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)
טוב יותר מאשר נוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) נטול גלוטן, תבלין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אגוזי לוז שוקולד aka נוטלה…, ממרח אגוזי לוז שוקולד-Nutella Wannabe, ו נוטלה תוצרת בית (ממרח שוקולד אגוזי לוז) (מתכונים דומים).
הוראות
להפיץ אגוזים ona מעוטר תבנית אפייה או ב ovenproofskillet. צלי, טלטול גיליון פעם אחת להרמת כוסית, עד חום עמוק, 13-15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. (אם יש אגוזים עורות, לשפשף אותם במגבת מטבח כדי להסיר.)
לטחון אגוזי לוז וסוכר במזוןמעבד עד צורות חלקות למדי, butterypaste, על 1 דקה.
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר גדולמים חסומים; מערבבים לעתים קרובות עד chocolateis נמס וחלק.
הסר קערה מ סיר; להוסיף חמאה whiskuntil משולב לחלוטין.
להקציף עלייה ומלח, ולאחר מכן להדביק אגוזי לוז.
יוצקים gianduja לתוך צנצנות, dividingequally.
בואו מגניב. (Gianduja יהיה להתעבות ולהיות רך חמאת בוטנים-כמו שזה מתקרר.) בורג על מכסים. לעשות קדימה: Gianduja יכול להיות מורכב עד 4 weeksahead; לשמור מקורר.
בואו לעמוד ב roomtemperature במשך 4 שעות כדי לרכך. יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.