קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)
טוב יותר מאשר נוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) נטול גלוטן, תבלין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אגוזי לוז שוקולד aka נוטלה…, ממרח אגוזי לוז שוקולד-Nutella Wannabe, ו נוטלה תוצרת בית (ממרח שוקולד אגוזי לוז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להפיץ אגוזים ona מעוטר תבנית אפייה או ב ovenproofskillet. צלי, טלטול גיליון פעם אחת להרמת כוסית, עד חום עמוק, 13-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בואו להתקרר לחלוטין. (אם יש אגוזים עורות, לשפשף אותם במגבת מטבח כדי להסיר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
לטחון אגוזי לוז וסוכר במזוןמעבד עד צורות חלקות למדי, butterypaste, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר גדולמים חסומים; מערבבים לעתים קרובות עד chocolateis נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר קערה מ סיר; להוסיף חמאה whiskuntil משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף עלייה ומלח, ולאחר מכן להדביק אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים gianduja לתוך צנצנות, dividingequally.
9
בואו מגניב. (Gianduja יהיה להתעבות ולהיות רך חמאת בוטנים-כמו שזה מתקרר.) בורג על מכסים. לעשות קדימה: Gianduja יכול להיות מורכב עד 4 weeksahead; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
10
בואו לעמוד ב roomtemperature במשך 4 שעות כדי לרכך. יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.