קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)
טוב יותר מאשר נוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) נטול גלוטן, תבלין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אגוזי לוז שוקולד aka נוטלה…, ממרח אגוזי לוז שוקולד-Nutella Wannabe, ו נוטלה תוצרת בית (ממרח שוקולד אגוזי לוז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
להפיץ אגוזים ona מעוטר תבנית אפייה או ב ovenproofskillet. צלי, טלטול גיליון פעם אחת להרמת כוסית, עד חום עמוק, 13-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
בואו להתקרר לחלוטין. (אם יש אגוזים עורות, לשפשף אותם במגבת מטבח כדי להסיר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
לטחון אגוזי לוז וסוכר במזוןמעבד עד צורות חלקות למדי, butterypaste, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר גדולמים חסומים; מערבבים לעתים קרובות עד chocolateis נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
הסר קערה מ סיר; להוסיף חמאה whiskuntil משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
להקציף עלייה ומלח, ולאחר מכן להדביק אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים gianduja לתוך צנצנות, dividingequally.
9
בואו מגניב. (Gianduja יהיה להתעבות ולהיות רך חמאת בוטנים-כמו שזה מתקרר.) בורג על מכסים. לעשות קדימה: Gianduja יכול להיות מורכב עד 4 weeksahead; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
10
בואו לעמוד ב roomtemperature במשך 4 שעות כדי לרכך. יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.