קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)

יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד)
טוב יותר מאשר נוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) נטול גלוטן, תבלין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 88 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח אגוזי לוז שוקולד aka נוטלה…, ממרח אגוזי לוז שוקולד-Nutella Wannabe, ו נוטלה תוצרת בית (ממרח שוקולד אגוזי לוז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להפיץ אגוזים ona מעוטר תבנית אפייה או ב ovenproofskillet. צלי, טלטול גיליון פעם אחת להרמת כוסית, עד חום עמוק, 13-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו להתקרר לחלוטין. (אם יש אגוזים עורות, לשפשף אותם במגבת מטבח כדי להסיר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
לטחון אגוזי לוז וסוכר במזוןמעבד עד צורות חלקות למדי, butterypaste, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר גדולמים חסומים; מערבבים לעתים קרובות עד chocolateis נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר קערה מ סיר; להוסיף חמאה whiskuntil משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להקציף עלייה ומלח, ולאחר מכן להדביק אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים gianduja לתוך צנצנות, dividingequally.
9
בואו מגניב. (Gianduja יהיה להתעבות ולהיות רך חמאת בוטנים-כמו שזה מתקרר.) בורג על מכסים. לעשות קדימה: Gianduja יכול להיות מורכב עד 4 weeksahead; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
10
בואו לעמוד ב roomtemperature במשך 4 שעות כדי לרכך. יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.