יין אדום-תאנה עלומה ועוגות ריקוטה
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך זינפנדל, גבינת ריקוטה חלקית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תמרים שלוקים ביין מתובל בכפיות על ריקוטה טרייה, Courgette, ham & ricotta טארטס, ו עוגת גבינה ריקוטה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה.
הוסף תאנים. להפחית חום; מבשלים 2 דקות.
הסר תאנים עם כפית מחוררת, ומניח בצלחת רדודה. כיסוי וצינה. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה, ומבשלים 15 דקות או עד מופחת 1/2 כוס. כיסוי וצינה.
מגלגלים את הבצק לעיגול של 12 אינץ 'על משטח מקומח קלות; חותכים את הבצק למעגלים של 8 (4 אינץ'), אוספים מחדש את שאריות הבצק לפי הצורך. להתאים כל עיגול בצק למחבת טארט 3 1/2 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 7 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מורחים על 1 1/2 כפות תערובת ריקוטה לתוך כל פגז טארט. מסדרים 3 חצאי תאנה, לחתוך את הצדדים, בתוך כל פגז.
טפטוף כל טארט עם 1 כף של תערובת היין.