יין ושום חזיר (Vina Dosh פורטוגזית)
יין ושום חזיר (Vina Dosh פורטוגזית) עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עלי דפנה, שום, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו טורסמוס-חזיר צלוי שום פורטוגזי, צלעות חזיר עם יין ושום, ו צלעות חזיר עם שום ותפוחים ביין (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומץ יין אדום, יין אדום, שום, עלי דפנה, ציפורן, פלפל שחור, מלח, ותימין יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את החזיר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 2 עד 4 ימים, מפנה מדי פעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסננים את החזיר, הזמנה 1/2 כוס מרינדה. שים חזיר ומרינדה שמורות בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר מחומם לחלוטין, כ 20 דקות.
מסננים כמה שיותר נוזלים מן החזיר ככל האפשר.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את החזיר למחבת בקבוצות כדי למנוע צפיפות; מבשלים ומערבבים בשמן חם עד להשחמה לחלוטין וכבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות.