יין חם
יין מחומם נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וטבעוני משקה. מתכון זה מכין 5 מנות עם 420 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אניס, ברנדי, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו יין חם-לא להתבלבל עם יין עובש, יין חם {יין חם-וין צ'וד}, ו יין חם עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו את היין, הברנדי, התפוז, הלימון, הסוכר ואגוז המוסקט.
הניחו את התבלינים שנותרו על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
הוסף שקית תבלינים לתערובת היין.
מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מגניב; מכסים ומקררים למשך הלילה.
זן; להשליך שקית פירות ותבלינים. מחממים יין מחדש; מגישים חם בספלים.