יין חם מחושל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם מים, סוכר, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}, ו יין מחושל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים וסוכר יחד בסיר עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים לימון, ציפורן, מקל קינמון; מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים עד טעמים לשלב, על 10 דקות. מסננים ומחזירים את תערובת המים לסיר; משליכים לימון, ציפורן ומקל קינמון.
מערבבים יין קלארט לתערובת מים; חום עד חם אבל לא רותח, 5 עד 10 דקות.