יצירת עוגת החתונה שלך דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 104 מנות סועדים. זה מושלם עבור חתונה. גשו לסופר וקנו מחרוזת, קרם כפול קרטון, שכבה באמצע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 523 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת חתונה, ו עוגת חתונה לבנה.
הוראות
1
מכסים את עוגת הפירות עם מרציפן: איך לעשות את זה: מרתיחים את ריבת משמש עם מים 2 כפות ומסננת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
מרציפן
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מברשת את לוח עוגת 15 ס " מ עם קצת ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
3
חותכים את החלק העליון המעוגל של העוגה ולהפוך הפוך על הלוח. למדוד על פני החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם מחרוזת, לחתוך לאורך ולהגדיר את החוט בצד.
1
הוספת קרם לימון איכותי או גנאש שוקולד משיי הופך פשטןקרם לתוך מילוי מפנק.איך אתה עושה את זה: ראשית להפוך את קרם חמאה. מקציפים את החמאה עד שמנת, ואז בהדרגה להכות בסוכר siftedicing. לשקול 600g/1lb 5oz של התמהיל ומערבבים 5 כפות של לימון curd לתוכו. במחבת קטנה, להביא את השמנת רק לרתיחה, ואז לשפוך על השוקולד. השאר לעמוד 2 דקות, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. לאחר מגניב אבל עדיין נוזלי, לקפל לתוך קרם חמאה הבסיסי הנותר. ברגע שכל עוגה הוא מגניב לחלוטין, ברמה את החלק העליון באמצעות סכין משונן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימון
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מורחים קצת מהקרם המקביל על לוח העוגה הדק התואם. הפוך את העוגה על גבי הלוח ומברשת בכל רחבי עם שכבה דקה של ריבת משמש מסננת – זה עוזר למנוע פירורים תועים להיכנס לתוך קרם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
חותכים לשלוש שכבות אופקית-אל תדאג אם אתה חותך את השכבות באופן לא אחיד כמו זה לא ישפיע על העוגה המוגמרת. אם זה יום חם או חם במטבח שלך, לקרר את העוגות לזמן מה-זה יהיה המשרד אותם ולהפוך חיתוך והרמה הרבה יותר קל. הרם את כל שכבה כפי שאתה חותך אותו, ומניח אותו בצד כך שכאשר אתה מחדש מחסנית השכבות הם בסדר הנכון.אם אתה כבר עשית את קרם חמאה מראש וזה התקשח מעט, חם במיקרוגל על הפשרה במשך 10 שניות להכות היטב. באמצעות סכין צבעים, להפיץ כ 1/4 של קרם חמאה על השכבה הראשונה של העוגה. עבור עוגת לימון, מערבולת עוד כף או כך של לימון curd על הדובדבן. מחסנית את השכבות הנותרות בדרך זו, הפצת כל הדובדבן הנותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, מחליק אותו כדי לפגוש את בסיס עוגת הקרטון. להחליק בכל רחבי עם סכין הצבעים שלך ולהניח בצד. העוגות מוכנות עכשיו לכיסוי עם ציפוי מוכן לגלגל. מלא בקרם חמאה ואייס, העוגות ישמרו עד 3 ימים.מכסים את כל העוגות בציפוי מוכן לגלגל: השלב הבא הוא לצבוע בעדינות את שכבות שונות עם השנהב, ורוד כהה ומשחות צביעת שמנת.איך לעשות את זה: עבור עוגת פירות marzipanned רק, הראשון מברשת קלה עם מים מקוררים, מבושלים כדי לעזור מקל הקרח. עבור כל העוגות, אבק משטח העבודה עם קרח סוכר ללוש את הדובדבן עד גמיש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
ירקות בתערובת קליפורניה
4
להוסיף כמה כתמים של צביעת מזון עם קיסם או סוף שיפוד – להיות מאוד חוסך כמו קצת הולך דרך ארוכה. לעבוד את הצבע עד שיש לך צבע אחיד, חלקה להדביק.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הוסף עוד ולוש שוב אם אתה רוצה את הצבע כדי להיות אינטנסיבי יותר.קל אבק את משטח העבודה שוב לגלגל את הדובדבן לתוך מעגל גדול מספיק כדי לכסות את הצדדים העליון של העוגה, עם קצת עודף. השתמש במחרוזת כדי למדוד כמו קודם. להרים את הדובדבן על העוגה, באמצעות מערוך שלך כדי לעזור לך.להחליק את הדובדבן סביב העוגה עם הידיים שלך, ואז לקצץ את עודף עם סכין חדה. השאר לילה להתייבש. לאחר קר, לשמור במשך 3 ימים. אחרי שתקפיא את העוגות, כסה את בסיס ה-35 ס " מ. מברשת קלה עם מקורר, מים מבושלים לכסות עם ציפוי בצבע שנהב. לקצץ ולהשאיר לילה להתייבש.מחסנית את העוגות: פינים לתת יציבות וכוח לעוגות שכבות. על ידי מדידת וחתיכת הפינים לאותו אורך, אתה מספק פלטפורמה אפילו עבור העוגה הבאה לשבת על, גם אם העוגה שלך היא קצת רופף. עבור העוגה הזאת, השכבות נערמות כמו צעדים, ממש מחוץ למרכז.איך אתה עושה את זה: בקערה גדולה, בהדרגה לנצח הדובדבן סוכר לתוך ביצה לבן עד עבה וחלק. כיסוי עם סרט צילום עד מוכן לשימוש. החל מעוגת השוקולד, הכנס שלושה מוטות יריעה במשולש, היסט קל לצד אחד ולא רחב יותר מבסיס עוגת הלימון שתשב למעלה. עם עט קבוע, קל לסמן איפה החלק העליון של הדובדבן מגיע על המפל. בזהירות לשלוף את הפינים בשורה על משטח העבודה. באמצעות סרגל, לסמן מחדש כל מוט לנקודה הגבוהה ביותר. להבקיע את הפינים עם מספריים סביב הסימנים החדשים ולשבור את הפלסטיק בצורה נקייה. הכנס מחדש את המוטות לחורים המקוריים שלהם, מעוגל סוף למטה.