קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות104
ציון בריאות4
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים

יצירת עוגת החתונה שלך

יצירת עוגת החתונה שלך
יצירת עוגת החתונה שלך דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 104 מנות סועדים. זה מושלם עבור חתונה. גשו לסופר וקנו מחרוזת, קרם כפול קרטון, שכבה באמצע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 523 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת חתונה, ו עוגת חתונה לבנה.

הוראות

1
מכסים את עוגת הפירות עם מרציפן: איך לעשות את זה: מרתיחים את ריבת משמש עם מים 2 כפות ומסננת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
מרציפןמרציפן
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מברשת את לוח עוגת 15 ס " מ עם קצת ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
3
חותכים את החלק העליון המעוגל של העוגה ולהפוך הפוך על הלוח. למדוד על פני החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם מחרוזת, לחתוך לאורך ולהגדיר את החוט בצד.
1
הוספת קרם לימון איכותי או גנאש שוקולד משיי הופך פשטןקרם לתוך מילוי מפנק.איך אתה עושה את זה: ראשית להפוך את קרם חמאה. מקציפים את החמאה עד שמנת, ואז בהדרגה להכות בסוכר siftedicing. לשקול 600g/1lb 5oz של התמהיל ומערבבים 5 כפות של לימון curd לתוכו. במחבת קטנה, להביא את השמנת רק לרתיחה, ואז לשפוך על השוקולד. השאר לעמוד 2 דקות, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. לאחר מגניב אבל עדיין נוזלי, לקפל לתוך קרם חמאה הבסיסי הנותר. ברגע שכל עוגה הוא מגניב לחלוטין, ברמה את החלק העליון באמצעות סכין משונן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מורחים קצת מהקרם המקביל על לוח העוגה הדק התואם. הפוך את העוגה על גבי הלוח ומברשת בכל רחבי עם שכבה דקה של ריבת משמש מסננת – זה עוזר למנוע פירורים תועים להיכנס לתוך קרם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
חותכים לשלוש שכבות אופקית-אל תדאג אם אתה חותך את השכבות באופן לא אחיד כמו זה לא ישפיע על העוגה המוגמרת. אם זה יום חם או חם במטבח שלך, לקרר את העוגות לזמן מה-זה יהיה המשרד אותם ולהפוך חיתוך והרמה הרבה יותר קל. הרם את כל שכבה כפי שאתה חותך אותו, ומניח אותו בצד כך שכאשר אתה מחדש מחסנית השכבות הם בסדר הנכון.אם אתה כבר עשית את קרם חמאה מראש וזה התקשח מעט, חם במיקרוגל על הפשרה במשך 10 שניות להכות היטב. באמצעות סכין צבעים, להפיץ כ 1/4 של קרם חמאה על השכבה הראשונה של העוגה. עבור עוגת לימון, מערבולת עוד כף או כך של לימון curd על הדובדבן. מחסנית את השכבות הנותרות בדרך זו, הפצת כל הדובדבן הנותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, מחליק אותו כדי לפגוש את בסיס עוגת הקרטון. להחליק בכל רחבי עם סכין הצבעים שלך ולהניח בצד. העוגות מוכנות עכשיו לכיסוי עם ציפוי מוכן לגלגל. מלא בקרם חמאה ואייס, העוגות ישמרו עד 3 ימים.מכסים את כל העוגות בציפוי מוכן לגלגל: השלב הבא הוא לצבוע בעדינות את שכבות שונות עם השנהב, ורוד כהה ומשחות צביעת שמנת.איך לעשות את זה: עבור עוגת פירות marzipanned רק, הראשון מברשת קלה עם מים מקוררים, מבושלים כדי לעזור מקל הקרח. עבור כל העוגות, אבק משטח העבודה עם קרח סוכר ללוש את הדובדבן עד גמיש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרם לימוןקרם לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
להוסיף כמה כתמים של צביעת מזון עם קיסם או סוף שיפוד – להיות מאוד חוסך כמו קצת הולך דרך ארוכה. לעבוד את הצבע עד שיש לך צבע אחיד, חלקה להדביק.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הוסף עוד ולוש שוב אם אתה רוצה את הצבע כדי להיות אינטנסיבי יותר.קל אבק את משטח העבודה שוב לגלגל את הדובדבן לתוך מעגל גדול מספיק כדי לכסות את הצדדים העליון של העוגה, עם קצת עודף. השתמש במחרוזת כדי למדוד כמו קודם. להרים את הדובדבן על העוגה, באמצעות מערוך שלך כדי לעזור לך.להחליק את הדובדבן סביב העוגה עם הידיים שלך, ואז לקצץ את עודף עם סכין חדה. השאר לילה להתייבש. לאחר קר, לשמור במשך 3 ימים. אחרי שתקפיא את העוגות, כסה את בסיס ה-35 ס " מ. מברשת קלה עם מקורר, מים מבושלים לכסות עם ציפוי בצבע שנהב. לקצץ ולהשאיר לילה להתייבש.מחסנית את העוגות: פינים לתת יציבות וכוח לעוגות שכבות. על ידי מדידת וחתיכת הפינים לאותו אורך, אתה מספק פלטפורמה אפילו עבור העוגה הבאה לשבת על, גם אם העוגה שלך היא קצת רופף. עבור העוגה הזאת, השכבות נערמות כמו צעדים, ממש מחוץ למרכז.איך אתה עושה את זה: בקערה גדולה, בהדרגה לנצח הדובדבן סוכר לתוך ביצה לבן עד עבה וחלק. כיסוי עם סרט צילום עד מוכן לשימוש. החל מעוגת השוקולד, הכנס שלושה מוטות יריעה במשולש, היסט קל לצד אחד ולא רחב יותר מבסיס עוגת הלימון שתשב למעלה. עם עט קבוע, קל לסמן איפה החלק העליון של הדובדבן מגיע על המפל. בזהירות לשלוף את הפינים בשורה על משטח העבודה. באמצעות סרגל, לסמן מחדש כל מוט לנקודה הגבוהה ביותר. להבקיע את הפינים עם מספריים סביב הסימנים החדשים ולשבור את הפלסטיק בצורה נקייה. הכנס מחדש את המוטות לחורים המקוריים שלהם, מעוגל סוף למטה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הפוך את עוגת הפירות ולכסות עם מרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1
הפוך את השוקולד ועוגות לימון אם עושים טרי-לשמור היטב ראפ בקלף אפייה להיצמד הסרט במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2
הפוך שוקולד לימון חמאה ולשמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3
הפוך את השוקולד ועוגות לימון אם עושים טרי-לשמור היטב עטוף אפיית קלף להיצמד הסרט במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1
ממלאים ומכסים את עוגות השוקולד והלימון בקרם חמאה ומכסים את כל העוגות ואת הלוח עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1
לערום את העוגות ולקשט עם עלי כותרת ברגע שהעוגות נמצאות במקום.

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי ריבת משמש, אתה תשתמש בשאר מאוחר יותרחצי ריבת משמש, אתה תשתמש בשאר מאוחר יותר1שכבה תחתונה x, ראה ' הולך טוב עםשכבה תחתונה x, ראה ' הולך טוב עם104ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם, שנהב וצבעי מאכל ורודיםקרם, שנהב וצבעי מאכל ורודים200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בר שוקולד רגיל (70% קקאו), שבור לחתיכותבר שוקולד רגיל (70% קקאו), שבור לחתיכות1426 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרטון קרם כפולקרטון קרם כפול1לבן ביצהלבן ביצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עוגת FRUI - 500g 1lb2oz לבן ready-to-roll הדובדבן, קרם מזון צביעת להדביקעוגת FRUI - 500g 1lb2oz לבן ready-to-roll הדובדבן, קרם מזון צביעת להדביק1עוגת שוקולד 7kg 3lb 10oz לבן ציפוי מוכן רול, מזון שנהב-משחת צביעהעוגת שוקולד 7kg 3lb 10oz לבן ציפוי מוכן רול, מזון שנהב-משחת צביעה200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ציפוי סוכרציפוי סוכר1rackקירורקירור104ריבס, קצוץ טרי או קפואעבה 35 ס עבה 35 ס " מ קוטר תוף עוגת כסף (בסיס)1ק " געוגת לימון 2lb4oz לבן ציפוי מוכן רול, מזון ורוד מאובק-משחת צביעהעוגת לימון 2lb4oz לבן ציפוי מוכן רול, מזון ורוד מאובק-משחת צביעה1צנצנתלימון באיכות טובהלימון באיכות טובה500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לארוז מרציפן טבעילארוז מרציפן טבעי6מוטות פלסטיק סטנדרטייםמוטות פלסטיק סטנדרטיים104ריבס, קצוץ טרי או קפואמוטות הפלתמוטות הפלת104ריבס, קצוץ טרי או קפוא1m סרט שנהב, רוחב 15 מ 1m סרט שנהב, רוחב 15 מ " מ104ריבס, קצוץ טרי או קפואהרבה נייר חסין שומןהרבה נייר חסין שומן104ריבס, קצוץ טרי או קפואמחרוזת למדידהמחרוזת למדידה104ריבס, קצוץ טרי או קפואמספריים מטבח חזקיםמספריים מטבח חזקים104ריבס, קצוץ טרי או קפואסיכת גלגול ארוכהסיכת גלגול ארוכה1x top tier, see ' Goes well withx top tier, see ' Goes well with500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1( חצילים)מברשת ציורמברשת ציור1תיבה20 ס 20 ס "מ, 25 ס" מ, עוגת 33 ס " מ עם מכסים (אם הובלת העוגה)104ריבס, קצוץ טרי או קפוא15 ס 15 ס "מ, 23 ס" מ ו 30 ס " מ עמוק עגול עוגה פח104ריבס, קצוץ טרי או קפואדק 15 ס דק 15 ס "מ, 23 ס" מ ו 30 ס " מ קוטר כסף עוגה הלוח1x tier האמצעי, לראות ' הולך טוב עםx tier האמצעי, לראות ' הולך טוב עם104ריבס, קצוץ טרי או קפואסכין צבעיםסכין צבעים