יקיטורי
המתכון Yakitori מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עצמות, זנגביל, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו יקיטוריname, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב מירין, סאקה, סוכר, זנגביל, שום, ורוטב סויה. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד סוכר מומס ורוטב התעבה מעט, על 8 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין.
שים עוף בקערה גדולה, יוצקים מרינדה על זה, ולהפוך למעיל. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות). חוט עוף על שיפודים.
מעבירים מרינדה לסיר קטן ומרתיחים על חום גבוה עד שיש לו את העקביות של רוטב ברביקיו, על 15 דקות.
שיפודי גריל (כיסוי אם משתמשים בגז), מתבלים במרינדה מעובה ופונים לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, עד שהעוף הוא caramelized וכבר לא ורוד במרכז( לחתוך כדי לבדוק), על 6 דקות.
מגישים עם רוטב שנותר בצד.