קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

יקיסובה

יקיסובה
Yakisoban הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם aonori, רוטב צדפות, katsuobushi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו יקיסובה, יקיסובה, ו יקיסובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את האטריות במשך 1 דקה פחות ממה כיוונים החבילה אומרים. כאשר האטריות נעשות, לנקז ולשטוף היטב עם מים קרים, באמצעות האצבעות שלך כדי להתסיס את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
מסננים כמה שיותר מים מן האטריות ככל האפשר על ידי שימוש בתנועה יורדת עם שתי הידיים ומשך פתאום. לזרוק את האטריות עם 2 כפיות של שמן צמחי כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד. הכינו את הירקות והכינו את הרוטב על ידי הקצף יחד את רוטב הצ ' ונו, רוטב צדפות ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה עד חם ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן יחד עם גזר, בצל וכל חתיכות קשות של כרוב. מוקפץ עד הגזר רך ולאחר מכן להוסיף את הכרוב ואת הבצל הירוק. המשך טיגון עד הכרוב מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את האטריות והרוטב ומשתמשים בשני כלים כדי להרים ולשחרר את האטריות כאילו אתם זורקים סלט כדי לצפות אותם באופן שווה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מפזרים את katsuobushi על האטריות, ולהמשיך לזרוק עד האטריות הם צבע אחיד ואתה יכול להריח את הרוטב מתחיל caramelize. צלחת את yakisoba ומפזרים aonori ו בני shoga לקשט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה