יקיסובה
Yakisoban הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם aonori, רוטב צדפות, katsuobushi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו יקיסובה, יקיסובה, ו יקיסובה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את האטריות במשך 1 דקה פחות ממה כיוונים החבילה אומרים. כאשר האטריות נעשות, לנקז ולשטוף היטב עם מים קרים, באמצעות האצבעות שלך כדי להתסיס את האטריות.
מסננים כמה שיותר מים מן האטריות ככל האפשר על ידי שימוש בתנועה יורדת עם שתי הידיים ומשך פתאום. לזרוק את האטריות עם 2 כפיות של שמן צמחי כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד. הכינו את הירקות והכינו את הרוטב על ידי הקצף יחד את רוטב הצ ' ונו, רוטב צדפות ופלפל לבן.
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה עד חם ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן יחד עם גזר, בצל וכל חתיכות קשות של כרוב. מוקפץ עד הגזר רך ולאחר מכן להוסיף את הכרוב ואת הבצל הירוק. המשך טיגון עד הכרוב מבושל.
מוסיפים את האטריות והרוטב ומשתמשים בשני כלים כדי להרים ולשחרר את האטריות כאילו אתם זורקים סלט כדי לצפות אותם באופן שווה עם רוטב.
מפזרים את katsuobushi על האטריות, ולהמשיך לזרוק עד האטריות הם צבע אחיד ואתה יכול להריח את הרוטב מתחיל caramelize. צלחת את yakisoba ומפזרים aonori ו בני shoga לקשט.