ירוק ורוד
ירוק ורוד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 50 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלח, סוכר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ללא בשר יום שני: קינואה עם ירקות ורודים, ו הירוקים של Sunset Magazine עם אשכולית ורודה ופרחי בורג' (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולגזום את הסלק שלך. אם הגבעולים הם עבים מאוד כדאי לקצץ אותם בחזרה קצת.
על חום בינוני, לטגן את השום, שאלוט ופלפל אדום פתית בשמן זית עד מעט השחמה.
מוסיפים פלפל שחור, סוכר ומלח.
מניחים את הירוקים סלק לתוך המחבת, לשפוך את המים על ומיד לכסות. אין להסיר את המכסה במשך כמה דקות כדי לאפשר לירוקים לנבול. ברגע שהם בישלו למטה, להסיר את המכסה ומערבבים את כל החומרים יחד. מבשלים עוד כמה דקות ומאפשרים למים להתאדות.
רק לפני הסרת לשפוך את החומץ על הירוקים.