קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש
ירוק סתיו נבול עם ויניגרט חרדל דבש נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אגסים אסיאתיים, תרד טרי, חומץ שמפנייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט חרדל ירוק נבול עם רוטב חמוציות, סתיו ירקות עם ויניגרט סיידר, ו סלט שרימפס בגריל & ירוק חרדל Mizuna נבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לקלף את הסקווש: לחתוך ראשון לשני חתכים, לגרד את הזרעים, ומניחים את הסקווש, צד שטוח למטה, על קרש חיתוך. עבודה סביב הדלעת עם סכין חדה או מקלף, הקפד להסיר את השכבה של בשר בצבע בהיר מתחת לעור, כמו גם את העור. קוביות לקוביות 1/2 אינץ ' כדי להפוך על 1 כוס (שמור כל שאריות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מסדרים את הדלעת חתוכה ואגסים על תבנית אפייה וזורקים עם השמן. צלוי עד השחמה, כ -20 דקות; להפריש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
לעשות חתך צלב על הקצה המעוגל של כל ערמונים עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות, או עד קטעי לחתוך על תחתית האגוזים פשוט להתחיל להתכרבל. לקלף את הערמונים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפי שהם יקלפו את הקלה ביותר כאשר חם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
חותכים לרבעים ומניחים בצד.
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. לעטוף את שאלוט בנייר קלף ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים עד מכרז מעט קרמל, על 1 שעה. לאחר שאלוט הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כדי להפוך את ויניגרט: במחבת גדולה sauté, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך; להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהזמין את השומן במחבת. לאחר השומן התקרר מעט, זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה כי יש זרבובית. בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את החרדל, דבש, חומץ, טימין, ופלפל להתמזג במשך 30 שניות. מוסיפים לאט את שומן הבייקון החם המתוח והשמן דרך מכסה הבלנדר או צינור ההזנה של מעבד מזון, מתערבבים עד משולבים היטב
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
יוצקים את ויניגרט לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מוסיפים את הסקווש ואת אגסים, ערמונים, שאלוט, בייקון, komatsuna, tatsoi, וירקות חרדל לקערת הערבוב ולזרוק עם ויניגרט חם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ערמוניםערמונים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
סכין קילוףסכין קילוף
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מגישים באופן מיידי.
13
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.