קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש

ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש
ירוק סתיו נבול עם ויניגרט חרדל דבש נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אגסים אסיאתיים, תרד טרי, חומץ שמפנייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט חרדל ירוק נבול עם רוטב חמוציות, סתיו ירקות עם ויניגרט סיידר, ו סלט שרימפס בגריל & ירוק חרדל Mizuna נבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף את הסקווש: לחתוך ראשון לשני חתכים, לגרד את הזרעים, ומניחים את הסקווש, צד שטוח למטה, על קרש חיתוך. עבודה סביב הדלעת עם סכין חדה או מקלף, הקפד להסיר את השכבה של בשר בצבע בהיר מתחת לעור, כמו גם את העור. קוביות לקוביות 1/2 אינץ ' כדי להפוך על 1 כוס (שמור כל שאריות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מסדרים את הדלעת חתוכה ואגסים על תבנית אפייה וזורקים עם השמן. צלוי עד השחמה, כ -20 דקות; להפריש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לעשות חתך צלב על הקצה המעוגל של כל ערמונים עם סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות, או עד קטעי לחתוך על תחתית האגוזים פשוט להתחיל להתכרבל. לקלף את הערמונים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפי שהם יקלפו את הקלה ביותר כאשר חם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
חותכים לרבעים ומניחים בצד.
7
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. לעטוף את שאלוט בנייר קלף ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים עד מכרז מעט קרמל, על 1 שעה. לאחר שאלוט הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי להפוך את ויניגרט: במחבת גדולה sauté, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך; להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהזמין את השומן במחבת. לאחר השומן התקרר מעט, זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה כי יש זרבובית. בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את החרדל, דבש, חומץ, טימין, ופלפל להתמזג במשך 30 שניות. מוסיפים לאט את שומן הבייקון החם המתוח והשמן דרך מכסה הבלנדר או צינור ההזנה של מעבד מזון, מתערבבים עד משולבים היטב
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים את ויניגרט לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
11
מוסיפים את הסקווש ואת אגסים, ערמונים, שאלוט, בייקון, komatsuna, tatsoi, וירקות חרדל לקערת הערבוב ולזרוק עם ויניגרט חם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ערמוניםערמונים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סכין קילוףסכין קילוף
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
מגישים באופן מיידי.
13
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.