ירוק נבול סתיו עם ויניגרט חרדל דבש
ירוק סתיו נבול עם ויניגרט חרדל דבש נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אגסים אסיאתיים, תרד טרי, חומץ שמפנייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט חרדל ירוק נבול עם רוטב חמוציות, סתיו ירקות עם ויניגרט סיידר, ו סלט שרימפס בגריל & ירוק חרדל Mizuna נבול (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את הסקווש: לחתוך ראשון לשני חתכים, לגרד את הזרעים, ומניחים את הסקווש, צד שטוח למטה, על קרש חיתוך. עבודה סביב הדלעת עם סכין חדה או מקלף, הקפד להסיר את השכבה של בשר בצבע בהיר מתחת לעור, כמו גם את העור. קוביות לקוביות 1/2 אינץ ' כדי להפוך על 1 כוס (שמור כל שאריות לשימוש אחר).
מסדרים את הדלעת חתוכה ואגסים על תבנית אפייה וזורקים עם השמן. צלוי עד השחמה, כ -20 דקות; להפריש בטמפרטורת החדר.
לעשות חתך צלב על הקצה המעוגל של כל ערמונים עם סכין חיתוך חדה.
מניחים על תבנית אפייה וצולים במשך 15 דקות, או עד קטעי לחתוך על תחתית האגוזים פשוט להתחיל להתכרבל. לקלף את הערמונים ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפי שהם יקלפו את הקלה ביותר כאשר חם.
חותכים לרבעים ומניחים בצד.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. לעטוף את שאלוט בנייר קלף ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
אופים עד מכרז מעט קרמל, על 1 שעה. לאחר שאלוט הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים גס ולהניח בצד.
כדי להפוך את ויניגרט: במחבת גדולה sauté, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך; להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהזמין את השומן במחבת. לאחר השומן התקרר מעט, זן דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה כי יש זרבובית. בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את החרדל, דבש, חומץ, טימין, ופלפל להתמזג במשך 30 שניות. מוסיפים לאט את שומן הבייקון החם המתוח והשמן דרך מכסה הבלנדר או צינור ההזנה של מעבד מזון, מתערבבים עד משולבים היטב
יוצקים את ויניגרט לתוך קערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הסקווש ואת אגסים, ערמונים, שאלוט, בייקון, komatsuna, tatsoi, וירקות חרדל לקערת הערבוב ולזרוק עם ויניגרט חם.
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.