ירך חזיר מצופה בעשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טבלן בשר חזיר מצופה עשב עם ריבס מתובל וסלרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם זנגביל, חומץ, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ריבס מתובל וסלרי, ירך חזיר מצופה בעשב, ו ירך חזיר מצופת עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, צימוקים, זנגביל, גרידה, מרק עוף, חומץ, חמאה וסוכרים בסיר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
להוסיף ריבס וסלרי; לכסות; להפחית את החום. מבשלים בעדינות עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 5 דקות.
הסר ריבס מנוזל, ולהניח בצד. המשך להרתיח נוזל עד זה מעובה מופחת סלרי רך, כ 10 דקות יותר.
מעבירים לקערה, ומחזירים ריבס מבושל לתערובת.
בואו מגניב, ולהירגע עד הצורך. הירקות מטוגנים עשויים להתבצע קדימה ויימשך כמה ימים בקירור במיכל אטום.בשר חזיר מצופה בעשב
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מניחים את ירך החזיר על מתלה במחבת צלייה.
שלב את שאר החומרים במרגמה ועלי ותהליך עד רסק עבה מושגת. לעסות את התערובת על ירך החזיר, המכסה את כל הבשר והשומן.צולים את החזיר במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 400 מעלות F ולצלות במשך כ 40 דקות יותר. בדוק עבור doneness באמצעות מדחום קריאה מיידית. כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 145 מעלות F, להסיר את הצלי מהתנור. אפשר לו לשבת במשך כ -20 דקות. הטמפרטורה צריכה לעלות על 155 מעלות F. לגלף את הצלי ולשרת עם ירקות מטוגנים בצד.לחלופין, זה גם מצוין מוגש בטמפרטורת החדר, אל פרסקו!