גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר, רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בצל ופלפל, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים סיידר והבא 3 מרכיבים, ומביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול
4
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במילוי, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
5
פרפר 1 חזיר ירך על ידי ביצוע חתך אופקי (כשליש למטה מלמעלה) לתוך 1 צד של חזיר, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. (לא לחתוך את כל הדרך דרך צלי.)
פתח חתיכה למעלה לחתוך, פתוח, ושכב שטוח. פרפר וחזור על הליך בצד הנגדי של שני שליש הנותרים נתח בשר חזיר, מתחיל בחלק העליון או התחתון של חתך פנימי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
7
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש או מערוך. לשפשף את ירך החזיר לחלוטין עם 1 כף שמן זית, ומפזרים את שני הצדדים באופן שווה עם חצי לשפשף תבלינים.