ירך חזיר עם דובדבנים
ירך חזיר עם דובדבנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 685 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, מיץ דובדבנים, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו ירך חזיר עם ברנדי ודובדבנים יבשים, ירך חזיר עטוף בבייקון עם דובדבנים, ו Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שימורים, מיץ, דובדבנים יבשים וחומץ בבישול איטי.
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר צלוי יבש עם מגבות נייר; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים לבישול איטי ומניחים על גבי תערובת דובדבנים.
מכסים ומבשלים נמוך עד חזיר מבושל דרך וטמפרטורה פנימית מגיע 63° על מדחום בשר, על 4 שעות.
הסר חזיר ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי לנוח.
שומן רזה ממיצי בישול והעברת מיצים (עם דובדבנים) לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על רתיחה עד הנוזל צמצם 2 כוסות, על 10 דקות. חותכים חזיר ומגישים עם מיצים ודובדבנים כפיות על גבי.