קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות54
מגזין

ירך חזיר עם שומר ושום

ירך חזיר עם שומר ושום
בשר חזיר עם שומר ושום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 414 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שיני שום, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם שומר-שום לשפשף, בשר חזיר צלוי עם רוזמרין, שום ושומר, ו בשר חזיר ביין לבן עם שום, שומר ורוזמרין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מאפשרים חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות. בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה לעבד את השום, רוזמרין, גרידת לימון, זרעי שומר עד קצוצה בערך.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שמן הזית, החרדל, המלח והפלפל ומעבדים עד שהם יוצרים משחה חלקה. לשפשף את הדבק על גבי חזיר צלוי במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, ולכסות בנייר אלומיניום. אפשר לשבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את המיתרים, לחתוך בין העצמות לשרת חם.