ירך חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לך פטריות, שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 400 מעלות F.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים את החזיר מכל הצדדים עם 2 כפיות מלח ופלפל 1 כפית. לבשל את החזיר, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
מעבירים את החזיר לכוסית 13 על 9 אינץ ' או לתבנית אפייה קרמית.
מוסיפים את הפטריות, שום, בצל, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים, כ 8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים את היין ומגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת בכפית עץ. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
יוצקים את תערובת היין לתוך המנה עם חזיר ואופים עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר רושם 165 מעלות F, 25 עד 30 דקות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני. מערבבים את הפטרוזיליה ולשמור חם על חום נמוך. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את החזיר לשנים עשר פרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים שכבה אחת בתבנית האפייה ומניחים פיסת גבינה על כל פרוסה.
אופים עד הגבינה מותכת, 3 עד 4 דקות. כפית את רוטב היין על החלק העליון של החזיר ומגישים.