ירכיים עוף בסגנון אוסובוקו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עגבניות, מרק עוף פחות נתרן, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: תנור איטי ירכיים עוף Oso Buco, עוף בסגנון אוסובוקו, ו אוסובוקו, בסגנון אסייתי.
הוראות
1
כדי להכין עוף, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הוסף עוף למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ו -2 שיני שום. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 1/2 כפית מלח, עגבניות, בזיליקום ורוזמרין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות