ירכיים עוף בסגנון אוסובוקו
ירכיים עוף בסגנון אוסובוקו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 636 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עגבניות, מרק עוף פחות נתרן, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: תנור איטי ירכיים עוף Oso Buco, עוף בסגנון אוסובוקו, ו אוסובוקו, בסגנון אסייתי.
הוראות
כדי להכין עוף, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
הוסף עוף למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ו -2 שיני שום. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 1/2 כפית מלח, עגבניות, בזיליקום ורוזמרין; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות.
להחזיר עוף למחבת. כיסוי ומבשלים 35 דקות או עד העוף נעשה. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד תערובת עגבניות מתעבה.
כדי להכין פולנטה, לשלב חלב מרק בסיר בינוני; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; בהדרגה להוסיף פולנטה מיידית, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ו 1/4 כפית מלח.
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה, קליפה, ו 1 שן שום.
מגישים תערובת עוף על פולנטה; מפזרים גרמולטה.