ירכיים עוף חצופות עם פטריות ותרמילי אפונה
ירכיים עוף שובב עם פטריות תרמילי אפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, המבורגר סטרוגנוף, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף רטובות מנגל, סיר איטי ירכיים עסיסיות, ו תרמילי אפונה עם פטריות טריות.
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 8 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מסננים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
מוסיפים פטריות לטפטופים; מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד מתרכך.
מערבבים בחלב ובתוכן של נרתיק תערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר). מסדרים ירכיים עוף בשכבה אחת על פטריות. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים אפונה הצמד סוכר. קוק חשף 3 עד 4 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (180f) ואפונה הם פריך במכרז.
בינתיים, למלא 2 ליטר סיר 2/3 מלא מים.
חום לרתיחה. מערבבים בתוכן של נרתיק פסטה לא מבושל (מקופסת ההמבורגר הלפר). מרתיחים בעדינות חשפו 10 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך; לנקז.
כדי לשרת, מניחים פסטה על מגש גדול עם צדדים. למעלה עם ירכיים עוף ורוטב.