ירכיים עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים יווניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . גשו לסופר וקנו קורנית, שמן זית, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ירכיים עוף צלוי לימון בתנור עם ארטישוק וזיתים Kalamatan, עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים, ו ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 1/4 מרק כוס יין 1/4 כוס למחבת; מערבבים לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים בחומץ ורסק עגבניות. להחזיר תערובת עוף ובצל למחבת; להוסיף 1/2 מרק כוס, 1/2 כוס יין, תפוחי אדמה, ואת החומרים הבאים 5 (זיתים דרך ארטישוק), ערבוב בעדינות. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד העוף נעשה.
Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.