ירקות ובשר בסגנון יווני
בשר וירקות בסגנון יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 790 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. אם יש לכם קוסקוס, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קנליני בסגנון יווני וירקות, פסטה ובשר בסגנון יווני, ו סלט בקר בסגנון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה). לשפשף סטייק עם 1 כף. שמן, 1/2 כפית. מלח כשר, ו 3/4 כפית. פפר.
סקווש מברשת ובצל עם הנותרים 2 כפות. שמן; מפזרים הנותרים 1/2 כפית. מלח כשר ו 1/4 כפית. פפר.
סטייק גריל וירקות, מכוסים במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 5 עד 7 דקות בכל צד או עד סטייק מגיע לרמה הרצויה של doneness וירקות הם במכרז.
הסר סטייק וירקות מגריל; לסחוט מיץ מלימון על סטייק וירקות. מכסים סטייק וירקות בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות.
בינתיים, להכין קוסקוס על פי הוראות החבילה.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות. כיסוי וצינה חצי סטייק פרוס (כ 1 lb.) עד 2 ימים. למעלה קוסקוס עם ירקות; מפזרים גבינת פטה.
מגישים עם חצי הנותרים של סטייק מלפפון עבה-רוטב מנטה.
מלפפון שמנמן-רוטב מנטה: מערבבים יחד 1 כוס יוגורט רגיל; 3 כף. שמנת חמוצה; 1 קלופים קטנים, זרע, מלפפון קצוץ; 4 כפית. נענע טרי קצוץ; ומלח ופלפל לפי הטעם. עושה על 1 3/4 כוסות; Prep: 10 דקות.