ירקות וגבינה סופלה?
ירקות וסופל גבינה. יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 134 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, רוטב חם, קרם אבנית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו ירקות וגבינה סופלה?, חורף סקווש סופלה וירוקים, ו גריסים סופל, עם ירקות ובצל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ירקות במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד שהבצל רך, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים קמח, מלח, רוטב חריף ופלפל; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים חלב בהדרגה ומבשלים עד שהוא סמיך ומבעבע (כ -4 דקות), תוך ערבוב מתמיד בקצף.
מניחים חלמונים בקערה קטנה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס תערובת חלב חם לחלמונים, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מוסיפים תערובת חלמון למחבת; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 1 דקה. מוסיפים ירקות ו 3 כפות גבינה.
יוצקים לתוך קערה גדולה, מגניב מעט.
מניחים חלבונים ושמנת אבנית בקערה בינונית; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בעדינות רבע מחלבוני הביצה לתערובת הירוקים;מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מצפים צלחת סופלה של 1 1/2 ליטר בתרסיס בישול; מפזרים פירורי לחם. כפית תערובת ביצים לתוך צלחת מוכנה; מפזרים 1 כף גבינה.
מניחים צלחת בתנור. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -375 (אל תוציאו את הסופל מהתנור).
אופים 40 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו סופריורה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
![שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה]()
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה
מטרתנו בכל שנה היא להכין יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שנוכל להכין עם הטרואר שלנו.