ירקות חורף ותבשיל תפוחי אדמה
ירקות חורף ותבשיל תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות, ירוק חורף Gratin, ו ירוק חורף ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים כרוב וירקות חרדל, ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מסדרים 2 פרוסות תפוחי אדמה כוסות בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בריסוס בישול; למעלה עם 1 בצל כוס.
מפזרים 1/4 כפית מלח; העליון עם חצי תערובת כרוב.
מפזרים תערובת כרוב עם 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעם אחת, המסתיים בתערובת כרוב. תערובת כרוב העליון עם הנותרים 2 כוסות תפוחי אדמה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
יוצקים מרק באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות או עד השחמה קלה ותפוחי אדמה הם מכרז.