ירקות קיץ צלי שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות קיץ צלוי שכבתי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo יש 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, נורת שום, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו ירקות קיץ צלוי & חומוס, סלט קיץ שכבתי, ו סלט קיץ שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
טפטוף צלחת עגולה עם קצת שמן; ואז, החל מבחוץ, שכבת בחוזקה פרוסות חלופיות של הירקות במעגלים קונצנטריים עד שתגיע לאמצע לשבת את הראש של שום כאן. אם יש לך ירקות עזבו, לתחוב אותם לתוך כל פערים סביב מבחוץ. מקל את הענפים של רוזמרין בין הירקות, לטפטף הכל בנדיבות עם שמן זית, ואז העונה עם מלח ופלפל.
צולים הכל יחד, מטפטפים עם יותר שמן מדי פעם, במשך 50 דקות-1 שעות, עד שהירקות רכים וחרוכים קלות.
הסר מהתנור ולהשאיר לעמוד במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר את השום ולהפריד אותו ציפורן לסחוט על הירקות.