כאב פרדו
Pain Perdu הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קישוט: אבקת סוכר, תמצית ונילן, שמפניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לפרוסות אלכסוניות בעובי 24 (3/4 אינץ').
לטאטא יחד ביצים הבא 5 מרכיבים עד מעורבב היטב.
מניחים פרוסות לחם בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על פרוסות.
תן לעמוד 30 דקות או עד הנוזל נספג.
הסר פרוסות לחם מתערובת ביצים, ומאפשרות לטפטף עודף. מבשלים פרוסות לחם, בקבוצות, במחבת nonstick משומנת קלות או מחבת על אש בינונית גבוהה 2 דקות בכל צד או עד זהב.
מניחים פרוסות לחם על גיליונות אפייה; להתחמם בתנור 200.
מבשלים שמפניה בסיר גדול מעל חום גבוה עד מופחת בחצי. מערבבים בהדרגה בסירופ; מבשלים על אש נמוכה עד מעורבב וחם.
מסדרים פרוסות לחם על צלחות הגשה; למעלה עם פטל, אוכמניות, אם תרצה, גבינת שמנת.
טפטוף שווה עם תערובת סירופ.