כבד אווז טרי ואגסים צלויים עם ירקות גן חורף
כבד אווז טרי ואגסים קלויים עם ירקות גן החורף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם מלח, לקישוט: גבעולים שומר, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ירוק חורף עם אגסים קלויים ופקורינו, ו כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק אגסים, רוזמרין, מלח, ופלפל עם שמן זית.
מניחים אגסים על תבנית אפייה.
אופים ב 475 במשך 6 עד 8 דקות או עד המשרד מעט.
לזרוק ירקות עם 1 כף שמן זית כתית נוספת, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לארגן ירקות על שש צלחות בודדות.
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום גבוה.
מוסיפים כבד אווז; מבשלים בקבוצות 45 שניות. הפעל, ומבשל 30 שניות נוספות או עד חום זהוב מעט פריך.
מסדרים 3 פלחי אגס בצד של ירקות. מעל כל אחד עם פרוסת כבד אווז.