כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה
מרווה & טימין שוקיים ' כבד עם פטריות בר & pancetta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פנצ'טה, לחם כפרי, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה, כבד שוקיים מוקפץ, ו כבד עם פטריות בר.
הוראות
שים את הפנצ ' טה במחבת גדולה ומבשלים עד פריך, ואז להרים עם כפית מחוררת ולנקז על נייר מטבח.
מחממים את השמן במחבת. צורבים את סטייקי הכבד למשך 1-2 דקות לכל צד, כך שהם עדיין ורודים באמצע, משתמשים בחצי מהחמאה לקראת הסוף כדי למרוח את הבשר.
הסר את הכבד לצלחת באמצעות הכף מחוררת ולהשאיר לנוח, מכוסה בנייר כסף, במשך 10-15 דקות.
מוסיפים את המרווה קצוצה, עלי קורנית, שאלוט, פטריות וגרידת לימון למחבת. מטגנים על החום הגבוה ביותר במשך כמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון וכמה תיבול. מבשלים 3-5 דקות עד מעט שובב ואת הפטריות רכות.
מחממים את החמאה הנותרת בסיר הקטן ביותר שלכם עד שהוא מעלה קצף.
מוסיפים את עלי המרווה הנותרים ומטגנים במשך כמה דקות עד קריספ.
ניקוז על נייר מטבח עם פנצ ' טה. לשבת על הכבד על טוסט, כפית על תערובת פטריות ולפזר על pancetta ומרווה פריך.