כבד עוף וכדורי בשר חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, בשר טחון שומני, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Faggots (כבד, כליות, כדורי בשר חזיר), קארי כבד מטוגן (כבש, חזיר או עוף ), ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ואת sauté עד הבצלים מתרככים אבל לא השחמה, 4 עד 6 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ורוטב ווסטרשייר ומאפשרים לתערובת להתקרר.
מוסיפים בשר טחון, כבדים, פירורי לחם, ביצים, כמון, כורכום ופפריקה. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים היטב עם הידיים. קח 1/2 כפית תערובת ומניח על צלחת מיקרוגל בטוח. מיקרוגל במשך 10 שניות לבשל, ואז טעם לתיבול.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים.
מניחים את כדורי הבשר על תבנית האפייה. כדורי הבשר אמורים בקושי לגעת.
אופים עד כדורי הבשר הם השחמה, 17 עד 20 דקות.
מגישים כמו שהוא, או מקשטים עם גבינה מגוררת ועשבי תיבול יותר.