קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

כבד עוף עם בצל מקורמל ומדיירה

כבד עוף עם בצל מקורמל ומדיירה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? כבד עוף עם בצל מקורמל ומדיירה יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, ביצה קשה מבושל, מדיירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו כבדי עוף W / בצל מקורמל ומדיירה, פונדק איטלקי כבדי עוף מטוגן ובצל, ו עוף דל שומן עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים היטב, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את הבצלים מהמחבת ולשים על מגש הגשה או צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. עונה את כבדי העוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שים את הכבדים במחבת, בשתי קבוצות במידת הצורך, ומבשלים 2 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר. הכבדים עדיין צריכים להיות ורודים בפנים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את כבדי העוף מן המחבת ולשים אותם על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
החזירו את המחבת לחום והוסיפו את המדיירה. מרתיחים במהירות, מגרד את תחתית המחבת כדי לעקור כל חתיכות חומות, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את הרוטב על הכבדים והבצל. למעלה עם הביצה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
וריאציות:: כבד עוף עם בצל מקורמל ושרי להשתמש 1/2 כוס שרי יבש במקום מדיירה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
כבד עוףכבד עוף
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מדיירהמדיירה
10
כבד עוף עם בצל קרמל ונמל: השתמש 1/2 כוס הנמל במקום מדיירה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
כבד עוףכבד עוף
מדיירהמדיירה
יציאהיציאה
11
המלצת יין: רוטב Madeira העשיר והחושני אידיאלי עם יינות פירותיים, מתובלים המבוססים על גרנאש. ג ' יגנדה או Ctes-du-Rhne מעמק Rhne בצרפת או בקבוק של גרנאש מקליפורניה יהיה מתאים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה