קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות96
מגזין

כבד קצוץ מקוי האמיתי

כבד קצוץ מקוי האמיתי
כבד קצוץ מקוי האמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 777 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שומן עוף שניתנו, כבדי עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מעיל בשר בקר וכבדי עוף עם 2 כפות שמן תירס ולאחר מכן להפיץ כבדים על תבנית אפייה. מטגנים בתנור שחומם מראש עד חום על גבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד הכבדים הם כבר לא ורודים במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מניחים כבדים בקערה וצינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום 2 כפות של שומן עוף ו 2 כפות שמן תירס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
דק קוצצים את הבשר הצונן וכבדי עוף, בצל צונן, וביצים קשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים את הנותרים 1 כף שומן עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד עוףכבד עוף
שומן עוףשומן עוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך