קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות96
מגזין

כבד קצוץ מקוי האמיתי

כבד קצוץ מקוי האמיתי
כבד קצוץ מקוי האמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 777 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שומן עוף שניתנו, כבדי עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעיל בשר בקר וכבדי עוף עם 2 כפות שמן תירס ולאחר מכן להפיץ כבדים על תבנית אפייה. מטגנים בתנור שחומם מראש עד חום על גבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד הכבדים הם כבר לא ורודים במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים כבדים בקערה וצינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חום 2 כפות של שומן עוף ו 2 כפות שמן תירס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
דק קוצצים את הבשר הצונן וכבדי עוף, בצל צונן, וביצים קשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים את הנותרים 1 כף שומן עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבד עוףכבד עוף
שומן עוףשומן עוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון