קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות96
מגזין

כבד קצוץ מקוי האמיתי

כבד קצוץ מקוי האמיתי
כבד קצוץ מקוי האמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 777 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שומן עוף שניתנו, כבדי עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעיל בשר בקר וכבדי עוף עם 2 כפות שמן תירס ולאחר מכן להפיץ כבדים על תבנית אפייה. מטגנים בתנור שחומם מראש עד חום על גבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד הכבדים הם כבר לא ורודים במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים כבדים בקערה וצינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חום 2 כפות של שומן עוף ו 2 כפות שמן תירס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
דק קוצצים את הבשר הצונן וכבדי עוף, בצל צונן, וביצים קשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים את הנותרים 1 כף שומן עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כבד עוףכבד עוף
שומן עוףשומן עוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה