קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כבש בגריל עם סלט אורז חורפי

כבש בגריל עם סלט אורז חורפי
כבש בגריל עם סלט אורז חורפי הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 603 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנטה, אורז בסמטי, שמן זית, ואריזת זרעי רימון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט חורפי פשוט, כבש בגריל ואורז פסטו, ו מתלה צלוי של כבש עם אורז זעפרן.

הוראות

1
גרגר 1 בצל לתוך צלחת רדודה, מוסיפים את הקינמון ואת כף שמן זית, ולאחר מכן לערבב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נייר אורזנייר אורז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מניחים את סטייקים כבש בצלחת, לשפשף את המרינדה, ואז לכסות ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את האורז.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מניחים את האורז ו 600 מ " ל מים במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך ומבשלים, מכוסה, עד שכל המים התאדו כ 20 דקות. תוריד את המכסה וקריר. דק קוצצים את הבצל האדום שנותר ומערבבים לתוך האורז יחד עם עשבי תיבול, רימון, פיסטוקים וחמוציות. לבסוף מערבבים במיץ תפוזים ולימון, את שמן הזית הנותר ומתבלים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רימוןרימון
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הטלה מן המרינדה, מתנער כל עודף. מחבת במשך כ 5 דקות בכל צד, תלוי איך אתה אוהב את הבשר שלך, ומגישים עם כפית גדולה של אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'