כבש, גבינת עיזים, ופלפל קלזון קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תיבול, שום, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. מתכונים דומים: Calzones עם גבינה, נקניק ופלפל אדום קלוי, גבינת עיזים צלויה עם פלפל אדום, ו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים כבש, בצל ושום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד כבש הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
פרוש את קרום הפיצה על תבנית אפייה לא מגושמת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
חותכים בצק ל 4 רבעים, באמצעות סכין חדה או חותך פיצה. לטפוח כל רבעון לתוך מלבן 6 x 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחד
6
תערובת כבש כפית באופן שווה במרכז של כל מלבן; מפזרים גבינה ופלפל אדום. להביא פינות מנוגדות של מלבנים יחד, צובט לאטום. צבטו את כל התפרים יחד כדי לצרף לחלוטין תערובת כבש.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.