קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש צלוי כתום יווני

כבש צלוי כתום יווני
כבש צלוי כתום יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 701 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לך אורגנו, מיץ תפוזים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כבש צלוי יווני, כבש צלוי בסגנון יווני, ו בסגנון יווני צלוי רגל של כבש עם תפוחי אדמה קלויים לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, להקציף יחד את מיץ התפוזים, חרדל, שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים את תפוחי האדמה לתוך הקערה כדי מעיל עם תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר תפוחי אדמה עם כפית מחוררת, ומניח אותם למחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים חריצים לתוך בשר כבש, ודוחפים את שיני השום לתוך החריצים. לשפשף את תערובת מיץ תפוזים הנותרים מקערה בכל רחבי הטלה, ומניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה במחבת הצלייה. אם יש כל תערובת מיץ תפוזים שנותרו, לשפוך אותו על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
צלי בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והכבש מבושל בינוני, כ 1 שעה. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C). בדוק כל 20 עד 30 דקות תוך צלייה, ולהוסיף קצת מים חמים אם אתה מוצא את תפוחי האדמה מתייבשים. אם הכבש מסיים לבשל לפני תפוחי האדמה, מסירים את הכבש ללוח חיתוך או מגישים מגש ומכסים בנייר כסף בעוד תפוחי האדמה ממשיכים לאפות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®