קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות60
מגזין

כבש צלוי עשבי תיבול

כבש צלוי עשבי תיבול
כבש צלוי עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, רגל כבש, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 14 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה הוא מדהים. נסו כבש צלוי עשבי תיבול, צלעות טלה צלויות עשבי תיבול, ו צלעות טלה צלויות עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור כך שהכבש יישב באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קלף 6 משיני השום והניח אותן בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הרוזמרין, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל וחמאה. מעבדים עד שהשום והרוזמרין טחונים דק. מצפים היטב את החלק העליון ואת דפנות הכבש בתערובת הרוזמרין. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
זורקים את תפוחי האדמה ואת השום הלא קלוף שנותר בקערה עם שמן הזית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים בתחתית תבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה וצולים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הטלה היא 135 מעלות (נדירה) או 145 מעלות (בינונית).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
מוציאים מהתנור ומניחים את הטלה על מגש; מכסים היטב בנייר אלומיניום. הניחו לטלה לנוח כ -20 דקות. פורסים ומגישים עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה