קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

כבש קלצונה: קלצונה די רגוסה

כבש קלצונה: קלצונה די רגוסה
Lamb Calzone: Calzone di Ragusa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, בצל, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, Calzone, ו Calzone (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את חתיכות כבש וחום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיף את היין ולתת לו להתאדות. ממיסים את רסק העגבניות במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מיםמים
ייןיין
5
מוסיפים את רסק העגבניות המומס למחבת. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מנמיכים את החום ולתת את החומרים להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, לחתוך את הבצק ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
באמצעות מערוך מקור קל, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר. צפה את המשוט במלח הים.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
9
מניחים 1 בצק עגול על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
מורחיםמורחים
בצקבצק
10
לאחר התבשיל נעשה רותח, כפית 1/2 התבשיל על הבצק שכבר על המשוט. מקפלים את הבצק, באמצעות האצבעות כדי crimp ולאטום את הקצוות. לדקור את העוגה בכל רחבי עם מזלג, באמצעות מברשת מאפה, מברשת עם חלמון ביצה מוכה. חזור עם הבצק הנותר ונזיד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
11
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מערבבים את המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את המלח ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
14
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
15
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
16
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
17
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק