Lamb Calzone: Calzone di Ragusa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, בצל, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, Calzone, ו Calzone (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיף את חתיכות כבש וחום בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
כבש
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיף את היין ולתת לו להתאדות. ממיסים את רסק העגבניות במים חמים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מים
יין
5
מוסיפים את רסק העגבניות המומס למחבת. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מנמיכים את החום ולתת את החומרים להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בינתיים, לחתוך את הבצק ב 1/
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
באמצעות מערוך מקור קל, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר. צפה את המשוט במלח הים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
9
מניחים 1 בצק עגול על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
מורחים
בצק
10
לאחר התבשיל נעשה רותח, כפית 1/2 התבשיל על הבצק שכבר על המשוט. מקפלים את הבצק, באמצעות האצבעות כדי crimp ולאטום את הקצוות. לדקור את העוגה בכל רחבי עם מזלג, באמצעות מברשת מאפה, מברשת עם חלמון ביצה מוכה. חזור עם הבצק הנותר ונזיד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
בצק
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
11
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מערבבים את המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מוסיפים את המלח ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
14
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
15
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
16
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
17
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.